keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Päivä 8

Verikokeista selvitty. Ei vaatinut kuin neäjä pistoa ja kaksi pistäjää. Mut kaikki 8 putkea verta saatiin otettua. Enkä ees pyörtyny. Tänään on ollu jo helpompi olla. Mukava kun sai liikkua. Lähdettiin sitten miehen koulupäivän jälkeen käymään liikenteessä. Nyt on molempien äiteille ostettu lahjat ja kortit. Ja miehen kummipojalle ostettu 2-v. lahja. Ja minäkin löysin uuden vyön itselle. Että hyvä päivä ollu.

Kävin yhdessä sivuapteekissa tänään hakeen reseptilääkkeitä. Ajattelin, että olis nopea reissu kun ei ollu ruuhka-aika ja syrjäinen apteekki. Kuinka väärässä olinkaan. Siellä meni kauemmin kuin ruuhka-aikaan keskustan apteekissa. Jostain syystä siellä viedään reseptit takahuoneeseen, jossa yksi tai kaksi kirjoittelee niitä ja hakee lääkkeitä. Jos tulee jotain epäselvää niin haetaan asiakas tiskille ja kysellään siltä asiasta, mennään takas takahuoneeseen ja kirjoitetaan kaikki uudestaan. Normaalistihan lääkepurkkeihin kirjoitetaan se lääkärin ohje siinä asiakkaan silmien edessä tiskillä. Ja samalla kun nämä pari ihmistä paahtaa siellä takana, neljä tai viis muuta odottelee että joku tulis ostaan käsikauppalääkkeitä. Tais olla viimeinen kerta kun siellä vapaaehtoisesti käyn.

Nyt on kyllä tosi väsyny olo. Jännitin sitä verikoetta paljon, enkä nukkunu oikein kunnolla. Ei kulje kyllä ajatuskaan yhtään väsymyksestä johtuen. Tässä siis kaikki tältä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti