sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Päivä 11

Aamu alkoi hyvin. Vatsa oli vähän kipeä, mutta sain kuitenkin nukuttua pitkään. Juuri ja juuri jaksoin käydä lääkkeen ottamassa. Jostain syystä mulle on tullut tällainen unikausi taas päälle. Pystyisin nukkumaan vaikka kellon ympäri. 

Iltapäivällä käytiin miehen kummipojan 2-v. synttäreillä. Oli kyllä mukava nähdä miehen veljiä ja heidän puolisoitaan. Vaikka vieraita siellä oli niin silti tilanne ei käynyt mullekaan ahdistavaksi. Kai se, että siellä oli lapsia helpotti. Lapset olivat koko ajan pääosassa ja sehän se oli tarkoituskin. Sankari oli saanut kaikenlaisia autoja lahjaksi ja niillä lapset sitten leikkivät. Mukava oli seurailla leikkejä. Juttelin siinä sitten mieheni kaksoisveljen vaimon kanssa. Kertoilin hiukan tästä mitä nyt on diagnosoitu minulla ja mitä kortisonit ovat tehneet jne. Oli mukava vaihtaa ajatuksia muidenkin kuin oman miehen kanssa. Virkistävää saada uusia näkökulmia asioihin. Ja sovittiin, että lähdetään porukalla tivoliin kun se tänne tulee. Se on mukavaa niin heidän lapsilleen kuin meille aikuisillekin. Ja hekin pääsevät johonkin vähän vauhdikkaampaan laitteeseen kun minä ja mieheni voimme pitää lapsista huolta sillä aikaa. Ja ideahan on saada minut vähän ihmisten ilmoille, etten ihan mökkihöperöksi muutu kotona. Jotain muutakin ajateltavaa kuin vain omat ongelmat. 

Huomenna on sitten äitienpäivä. Löysin netistä ihanan kolmen suklaan juustokakku ohjeen. Kun äitini tulee tänne ensi viikolla, ajattelin että jos sen kokeilisin leipoa. Äiti kun tunnetusti rakastaa suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti