tiistai 3. toukokuuta 2011

Päivä 7

Tämä päivä alkoi aikaisin säikähdyksellä. Mies heräsi ennen seitsemää, katsoi että kello on jo kahdeksan ja pomppasi sängystä ylös niin, että minäkin säikähdin ja heräsin. Oon siitä lähtien sitten ollut hereillä. Eihän se uni enää sen jälkeen tule kun jotain säikähtää. On ollu aika pitkä päivä kun tänään on ollu vielä se fyysisen rasituksen kieltokin. Oonpa sitten pyöriny päivän netissä kaikkea turhaa lueskellen.

Nukuin viime yön ilman kipulääkettä (syön tähän sairauteen tarkoitettua kipulääkettä lähes päivittäin, joka harmi kyllä ei auta kipukohtauksiin, ehkäisee niitä kylläkin suurimman osan ajasta). Tavoitteenahan on, että voisin olla täysin ilman sitäkin lääkettä, mutta ei se kyllä vielä onnistu. Silloin tällöin kuitenkin vietän yön ilman. Vaikka kyllä se jännittää, että eihän kohtaus tule päälle. Hyvin meni yö. Mukava välillä olla ns. lääkkeetön.

Tänään tuli postissa kaksi leffalippua ja herkkulippu. Olin voittanu Finnkinon pääsiäisarvonnassa yhden palkinnoista. Tuli kyllä iloinen mieli tuosta. Näköjään kannattaa joskus osallistua noihin arvontoihin.

Huomenna aamulla suuntana on sitten verikokeet. Sitten saa taas viikon jännittää, että minkähänlaisia tuloksia sieltä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti