lauantai 7. toukokuuta 2011

Päivä 10

Hmm.. en ehtinytkään eilisen puolella kirjoittaa. Mutta melkein kuitenkin ja se saa riittää tällä kertaa. Käytiin katsomassa se Fast & Furious 5. Ihan ok leffa. Siinä sai nauraa ja musiikki oli todella hyvää. Mukavasti kului vähän yli pari tuntia. Harmitti vain kun mies oli pyytäny kaverinsa mukaan. Niin kuin olisi kolmas pyörä ollu treffeillä mukana, mutta ei se loppujen lopuksi niin haitannu. Ja tuskin kaveriakaan haittas, se halusi vaan nähdä sen elokuvan.

Hyvät päivät jatkuu. Tänään jopa siivottiin ja olo pysyi silti hyvänä. Aamu vaan alkoi vähän huonosti. Heräsin vasta vähän ennen yhtätoista, kun lääke pitäisi ottaa 7-9 välillä aamulla. Se liittyy jotenkin elimistön omaan kortisonituotantoon. Noh, kerta se vaan oli. Huomenna taas tunnollisesti ylös ennen yhdeksää lääkkeen ottoon. Elokuvissa mun vatsaan alkoi sattua. Ja kun sanon vatsaan, tarkoitan tuota maksan seutua ja oikeata kylkeä. Mutta sekin meni onneksi ohi.

Huomenna on sitten ne 2-v. synttärit. Mies lupas, ettei se jätä minua yksin sinne vieraiden keskelle. Onneks se tietää ja ymmärtää, kuinka epämiellyttävältä se tuntuu. Nyt väsyttää niin kovasti, että huomenna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti